Fondkistan Jönköping

Begravningar – Personligt och Prisvärt

Vi är en begravningsbyrå som finns i Jönköping och arbetar i hela Jönköpings län. Vi hjälper dig som anhörig med allt som tillhör begravning och dödsfall så som begravning, blommor, gravsten m.m.

Samarbete med Familjens Jurist

Förutom det som rör själva begravningen erbjuder vi genom vårt samarbete med Familjens Jurist professionell hjälp med bouppteckning, dödsboförvaltning och arvskifte. Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Jönköping, de har sitt kontor på Västra Storgatan 8. De har kunskaper och erfarenhet att hjälpa er med all form av familjejuridik.

Mat och lokal

Finns det önskemål om mat och dryck vid minnesstund efter en begravning försöker vi på Fondkistan begravningsbyrå i Jönköping alltid att tillgodose kundens önskemål så långt det är möjligt. Vi har ett gott samarbete med flera cateringfirmor i Jönköping. Om du som kund hos oss önskar boka en lokal för att sedan själv ta hand om förtäringen vid minnesstunden efter begravningen kan vi även i denna fråga vara behjälpliga.

Transporter

Vi erbjuder transporter både i Sverige och utomlands.

Vi talar många olika språk. svenska, arabiska, östassyriska, västassyriska, keldani, kurdiska, kurmanji samt turkiska. Välkommen att kontakta oss för samtal eller tidsbokning.

Vi har öppet dygnet runt alla dagar i veckan.

Vi gör hembesök!

Välkomna!

Fondkistan begravningsbyrå  i Jönköping  
Jabra Gabro 
073-159 19 59